• Huwelijk
  • Huwelijk
  • Huwelijk

Bruiloft

Jullie gaan trouwen

Samen de mooiste dag beleven. Prachtig, gefeliciteerd!

Zo’n dag neemt jullie helemaal in beslag waardoor niet zelden mooie en belangrijke details aan jullie aandacht ontsnapt. Begrijpelijk, want jullie dag staat bol van geplande en ongeplande momenten. De voorbereidingen tot aan het moment wanneer jullie elkaar op die dag voor het eerst zien, de rit naar het stadhuis, wellicht gevolgd door een kerkelijke plechtigheid, het ja woord, het uitwisselen van de trouwringen, het aansnijden van de taart, de toost, speeches, het diner, de party en jullie openingsdans om maar wat te noemen.

Al deze momenten en zelfs meer kunnen wij voor jullie feilloos vastleggen. Wij maken van jullie trouwdag een blijvende herinnering, een document dat de moeite loont om keer op keer te bekijken. Uiteraard opgenomen in HD kwaliteit en samengesteld door deskundige en ervaren cameramensen met passie voor hun vak.

Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek willen wij jullie graag eerst leren kennen. Jullie wensen worden in kaart gebracht en ook de zaken waar beslist geen prijs op wordt gesteld. Er is ruimte om een van onze demonstratiefilmpjes te bekijken, vragen te stellen. Heel vaak worden daarbij vele ideeën opgedaan die bepalend zullen zijn voor het eindresultaat.

Trouwringen

Top kwaliteit

Het registreren en het creatief samenstellen van een huwelijks reportage vraagt om vakkundigheid. Door onze jarenlange ervaring en een team met oog voor detail kunnen jullie hierop 100% rekenen.

Vast in ons programma

  • Een sprankelende film met jullie eigen lievelingsmuziek;
  • Een weddingclip (alle hoogtepunten in één korte film samengevat);
  • De weddingclip als bestand voor jullie Facebook-pagina, smartphone en/of tablet.